Aanbod 2020

 

NIEUW: dagretreats
In het najaar ga ik iets nieuws organiseren: dagretreats! De dagen zijn thematisch van opzet en geven je de gelegenheid in een fijne setting met gelijkgestemden in te zoomen op een onderwerp, bijvoorbeeld: navigatie voor je leven en aandacht voor jezelf. Meer informatie volgt!


WORKSHOP: IN BALANS

Vaak weten we wel wat we eigenlijk anders zouden willen, maar de stap naar doen is in de praktijk wat lastiger. In deze workshop gaan we onder meer aan de slag met de balans tussen werk en privé, je grenzen en hoe je deze –indien nodig– kunt aangeven, je kwaliteiten en hoe je deze optimaal kunt inzetten. 

Mogelijke data:
Do 11 juni 19.30-21.30 uur
25 (incl. drankje en materialen)
Dorpshoes Gelselaar
Meld je aan via lotte@atelierzin.com
   

WORKSHOP: WELKE BRIL HEB JE OP?

Iedereen kijkt vanuit zijn eigen perspectief naar de wereld en naar gebeurtenissen, klein of groot. In deze workshop onderzoek je welke bril jij op hebt. Ook experimenteer je met het figuurlijk opzetten van een andere bril. Wat doet een andere blik met jouw kijk op een situatie? 


LEREN OVER GELUK
In één dag word je niet gelukkig. Wel kun je veel leren over factoren die jouw geluk mede bepalen en wat je zelf kunt doen om je goed te voelen. Tijdens deze workshopdag maak je kennis met de elementen uit o.a. de positieve psychologie en leer je hoe je deze kunt toepassen in je eigen leven. Leren over geluk is een afwisselende combinatie van een presentatie, oefeningen, interactie en het beantwoorden van vragen in een speciale reader.  

SPECIAAL VOOR LEERKRACHTEN: Klavertje Acht
Kinderen leren hoe ze invloed hebben op hun eigen geluk: daar gaat Klavertje acht over. Tijdens de workshop komen de acht pijlers van dit lesmateriaal aan bod. Bij iedere invalshoek zijn er verschillende oefeningen en opdrachten die de kinderen zelfstandig, in groepjes of klassikaal kunnen doen. De oefeningen hebben niet alleen invloed in het moment, ze dragen ook op de lange termijn positief bij aan het welbevinden, optimisme en veerkracht. Je ontvangt een map met al het lesmateriaal.  

Datum en locatie in overleg
Dorpshoes Gelselaar of op locatie
Neem contact op voor meer informatie via lotte@atelierzin.com