Kalender

♡ November ~ Training Geluk in 'n tuk 

3, 10, 17 en 24 november, 19.45-21.00 uur, locatie: basisschool de Kameleon, Bartókstraat 56 in Haaksbergen (€59). Aanmelden via lotte@atelierzin.com. 
In deze training leer je wat je kunt doen om je eigen geluk te bevorderen. In deze reeks gaan we het onder meer hebben over het volgende: hoe je het accent kunt leggen op de fijne, positieve dingen; wat te doen bij minder fijne ervaringen; hoe je zorgt voor rust in je hoofd en wat je kunt doen om milder met jezelf om te gaan. 


 Vrijdag 6 november ~ Zingend het weekend in
Vrijdag 2 oktober 19.30-21.00 uur (€7,50), locatie: basisschool De Kameleon, Bartókstraat 56 in Haaksbergen. Leer samen met andere enthousiaste zangers en zangeressen een nieuw meerstemmig lied in één avond. Aanmelden via lotte@atelierzin.com. 
Repertoire 6 november: Let the river run, arr. Craig Hella Johnson


♡ 
Zondag 15 november ~ Themadag ZIN
Zondag 15 november 09.30-16.00 uur (€49 incl. lunch), locatie: basisschool de Kameleon, Bartókstraat 56 in Haaksbergen.
Aan de hand van een afwisselend programma staan we stil bij onze eigen ZIN: dat was ons plezier, energie en voldoening geeft. We geven ook letterlijk een stem aan het thema, dat doen we door het (laagdrempelig) zingen van drie bekende nummers. Deze themadag is een dag om je helemaal onder te dompelen in dat waar je blij van wordt.


Dinsdag 1 december ~ Zachte kracht: masterclass zelfcompassie
Dinsdag 1 december 19.45-21.00 uur (€15), locatie basisschool de Kameleon, Bartókstraat 56 in Haaksbergen. Aanmelden via lotte@atelierzin.com.
Zelfcompassie wordt veelal samengevat als mild zijn voor jezelf, oftewel zorgen voor jezelf zoals je voor een goede vriendin zou zorgen wanneer zij ergens mee zit. Tijdens deze masterclass krijg je inzicht in enkele achtergronden van zelfcompassie en gaat het bovenal over het toepassen van zelfcompassie in je leven. Met een figuurlijk gevulde rugzak met tips en concrete oefeningen ga je naar huis.  

 Vrijdag 4 december ~ Zingend het weekend in
Vrijdag 4 december 19.30-21.00 uur (€7,50), locatie: basisschool De Kameleon, Bartókstraat 56 in Haaksbergen. Leer samen met andere enthousiaste zangers en zangeressen een nieuw meerstemmig lied in één avond. Aanmelden via lotte@atelierzin.com. 
Repertoire 4 december: winterse melodieën


Meer informatie en aanmelden: lotte@atelierzin.com